Altijd een USB stick bij de hand

Tegenwoordig heeft iedereen wel één of meerdere usb-sticks in het bezit. Je hebt verschillende soorten en maten en vooral ook verschillende opslagcapaciteiten. De sticks gaan van ongeveer 1 GB tot maar liefst 256 GB. Het is net wat je ermee wilt doen welke opslagcapaciteit je nodig hebt. Een usb-stick is super handig om foto’s en bestanden op te slaan en/of te verplaatsen. Omdat een usb-stick een handzaam model heeft, kun je deze altijd bij je hebben om foto’s, filmpjes, muziek of documenten op te slaan of bijvoorbeeld over te zetten op een andere computer. Ook voor studenten is het een handig hulpmiddel om werk digitaal op te slaan.

Persoonlijke usb

Er zijn diverse kleuren en modellen usb-sticks op de markt en het is ook mogelijk om een persoonlijke usb-stick te maken. Je kunt deze laten bedrukken met teksten, plaatjes of logo’s, geheel naar eigen wens. Leuk voor jezelf, maar ook zeker leuk als presentje. Bedrijven kiezen er regelmatig voor om bedrukte usb-sticks als relatiegeschenk of promotiemateriaal weg te geven. Dit is een hele slimme zet, want zo denkt de ontvanger steeds even aan het bedrijf als er foto’s of bestanden worden opgeslagen of overgezet. Het is ook een praktisch en duurzaam cadeau waar je echt iets aan hebt en wat dus niet zomaar in de prullenbak belandt.

usb sticks
Een usb stick bij de hand is altijd handig. Je kan eenvoudig je bestanden opslaan.

Voor speciale gelegenheden

Een usb-stick laten bedrukken is niet alleen geschikt voor bedrijven, maar ook zeker heel leuk voor particulieren die een bijzonder cadeau willen geven. Je kunt bijvoorbeeld een gepersonaliseerde usb-stick geven bij een speciale gelegenheid, denk aan een geboorte of bruiloft. De ontvangers kunnen de speciale foto’s opslaan op het stickje en hebben ze op deze manier altijd bij de hand én het is direct een back-up. Maar ook een persoonlijke usb-stick voor jezelf is een mooi cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *